Välitämme ajoneuvosi.

Ostajalle

Katso myynnissä olevat ajoneuvomme

Tarjoamme sinulle uudenlaisen, markkinoiden kattavimman ajoneuvon myynti-ilmoituksen. Ilmoituksen sisällöstä selviää kaikki, mitä haluat ostettavasta ajoneuvosta tietää.

Mikäli sinulle herää myynti-ilmoituksesta kysymyksiä, selvitämme ne mielellämme. Yksi toimintamme periaatteista on rehellisyys. Mikäli havaitsemme myytävässä ajoneuvossa vikoja, joita ei ole rehellisesti tuotu tietoomme, puramme välityssopimuksemme ja kerromme havainnoistamme ostajaehdokkaille. Välittämiämme ajoneuvoja ei vahata, kiilloteta, maskeerata tai paikkamaalata. Ainoa suosittelemamme toimenpide on ajoneuvon pesu.

Haluamme tarjota sinulle kattavat tiedot ajoneuvosta ja sen kunnosta jo ennen koeajoa. Kerromme rehellisesti ajoneuvon puutteet maalipinnan kunnosta sen tekniikkaan. Pyrimme antamaan sinulle todenmukaisen kokonaiskuvan, jotta vältyt turhalta ajamiselta.

Myynti-ilmoituksessa näet ajoneuvoveron summan sekä vakuutusyhtiöiden antaman keskiarvohinnan auton iän perusteella.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulle herää myynti-ilmoituksestamme kysymyksiä. Lupaamme vastata sinulle mahdollisimman pian. Onnistuneet ja luotettavat autokaupat ovat kaikkien etu.